Orice detinator de website doreste ca website-ul lui sa aibe un ranking mare pentru cuvintele cheie alese, ceea ce va insemna ca multi vor intra pe website si posibil vor fi transformati in clienti.
Un clasament pe motoarele de cautare pentru website ranking este foarte important daca se tine seama de urmatoarea statistica:
– 90% dintre utilizatori nu merg mai departe de prima pagina Google;
– 42% dau clik pe prima pozitie, 12.5% pe pozitia 2 si doar 8% intra pe pozitia 3.

Ce inseamna toate aceste?

Se poate observa ca daca website-ul nu este prima pagina Google si in primele 3 pozitii, atunci sunteti ocolit de 60% dintre potentialii vizitatori (si clienti care conteaza).
Daca website-ul nu va este pe o pozitie buna pe motoarele de cautare nu intrati in panica! Exista mai multe lucruri pe care le puteti face pentru a imbunatiati page ranking. Mai jos aveti o lista cu factorii cei mai importanti pentru website ranking.

URL-ul

Daca doriti un website rankink mare pentru un anumit cuvant cheie, este absolut important ca numele de domeniu sa contina acel cuvant. Daca preferati ca folositi ca si nume de domeniu numele companiei dau al unui brand trebuie sa tineti cont ca pentru a ajunge pe prima pozitie la Google pentru un alt cuvant important va fi mai greu.

Varsta domeniului

Daca inregistrati un domeniu nou feti porni de la zero. Cu toate acestea un start este un start pentru ca lunile si anii vor trece oricum si pagina va beneficia de acest lucru implicit. Sau puteti opta pentru un bun start achizitionand un domeniu expirat, dar trebuie sa fiti atenti inainte de al achizitiona sa nu fie banat de motoarele de cautare.

Tag-ul titlu

Cuvantul cheie sa fie continut in titlul paginii de start este o negesitate. Exista multe site-uri care inca mai folosesc numele lor de brand sau numele companiei in titlu ceea ce face ca website ranking-ul sa fie mai greu de obtinut. Acesta este un factor pentru page ranking care se aplica pentru toate paginile site-ului.

Structura pagina

Optimizati fiecare pagina pentru un cuvant cheie sau expresie. Fiecare pagina din site trebuie sa fie optimizata pentru un cuvant cheie sau expresie. Pagina principala trebuie sa vizeze cuvintele cheie principale in timp ce celelalte pagini trebuie sa contina expresii cu cuvintele cheie inrudite.

Densitatea de cuvinte cheie

Este important sa fie folosite cuvinte cheie in paginile relevante. O buna densitate care trebuie sa fie urmarita este de 3% pentru cuvintele cheie din textul paginii. O densitate mai mare ar pute dauna si pagina ar putea fi considerata spam.

Backlink

Probabil ca va intrebati de ce acest factor este ultimul din lista de imbunatatie pentru website ranking. Motivul pasarii in coada este ca inainte trebuie sa aveti un website bine construit si abia apoi sa obtineti backlink-uri de la alte pagini. Cele sute sau poate mii de backlink-uri spre un site care este optimizat incorect va diminua din valoarea fiecarui link in obtinerea de webiste ranking.
Legat de backlink este important sa fie obtinute dintr-o varietate de surse folosind o varietate de text ancora.

Cheia pentru un site de succes in ceea ce priveste obtinerea de trafic orientat si clienti este cuprinsa in acest articol. Cititi acest articol de mai multe ori daca trebuie. Folsiti aceste criterii pentru website ranking corect si veti obtine un website de succes inainte de a constientiza asta.

Bookmark and Share
0saves
Daca ai fost multumit de acest articol, te rugam sa scri un comentariu sau sa subscri la RSS feed pentru a primi articolele viitoare in feedul tau de citire.