Una dintre evolutiile cele mai noi si puternicei in marketing-ul pe Internet este publicitatea pe Facebook.
Desi marketing-ul pe Internet a permis multor mii de oameni sa renunte la locuri de munca si sa inceapa sa faca bani stand acasa, aceasta industrie este in continua schimbare. Deseori vechile metode nu mai functioneaza si apar noi metode.
Aceasta este un lucru bun pentru marketing-ul pe internet. Asta este o veste proasta pentru cei care au deja afaceri pe internet, deoarece aceasta inseamna ca ei trebuie sa se informeze constant despre noile tehnologii si strategii aparute daca doresc sa ramana in top.
Sa aruncam o privire mai atenta de ce este reclama pe Facebook atat de importanta si cum folosirea publicitatii Facebook poate sa va aduca cu un picior in fata concurentei.
Cel mai important motiv ca cineva din comunitatea de afaceri online sa dea atentie reclamei Facebook este potentialul mare de trafic. Lunile trecute Facebook a depasit Google ca si vizite pe internet.
Acest lucru este uimitor, din moment ce Google a detinut aceasta pozitie timp de aproape un deceniu. Trendul Faceebook arata ca acest fenomen nu va incetini in curand. Milioane de oameni acceseaza zilnic Facebook pentru a intra in legatura cu prietenii sau familia. In timp ce majoritatea se axeaza pe obtinerea unei pozitionari mai bune pe Google, tu poti fi printre primul care prinde noul val de publicitate Facebook.
Al doilea motiv pentru folosirea reclamei Facebook este siguranta ca este una din reclamele pe internet cu o cantitate mare de trafic directionat. Se poate specifica ca reclama sa apara doar in grupuri gemografice bine conturate. De exemplu puteti alege ca reclama Facebook sa apara doar in profilele femeilor intre 35 si 40 ani care locuiesc in Timisoara.
Acest lucru este frumos, dar de multe ori ajungeti sa platiti pentru trafic care nu se materializeaza si cu o achizitie. Publicitate pe Facebook permite reclamelor o mai buna directionare spre publicul tinta.

Bookmark and Share
0saves
Daca ai fost multumit de acest articol, te rugam sa scri un comentariu sau sa subscri la RSS feed pentru a primi articolele viitoare in feedul tau de citire.