Unul din categoriile cele mai confuze, atunci cand se incearca sa se includa cuvintele cheie intr-un articol din campania de marketing este cum se scrie articole SEO bine optimizate.
Folositi aceste sfaturi pentru a scrie articole SEO corect si articolul dvs. va deveni mai atragator pentru cititori, scriitori si pentru motoarele de cautare.
Daca faceti acest lucru in mod incorect articolul nu va avea sens si va aparea ca are un continut de o calitate slaba.
Nu sunteti sigur cum sa folositi cuvintele cheie in mod eficient?

Aici sunt 14 sfaturi care va ajuta sa scrieti articole SEO bine optimizate

1. Folositi fraze mai lungi cu cuvinte cheie (de obicei frazele cu 3 – 5 cuvinte nu sunt competitive) ca si subiect pentru articole.
2. Folositi expresiile cu cuvinte cheie in resulsele HTML. Folositi fraza principala ca si text ancora pentru link-urile inspre pagina proprie.
Cuvintele dumneavoastra cheie competitive sunt fraze cu 3-5 cuvinte. Prin termenul “competitive” se intelege ca exista multi oameni care cauta cuvintele respective asociate cu subiectul siteului, dar si ca exista multe siteuri care concureaza pentru ele.
3. Variati cuvintele cheie alese sa fie folosite in resursele HTML. Creati o lista de in jur de 10 expresii cu cuvintele cheie si folositi-le alternativ.
4. Daca scrieti un articol pentru o afacere locala, folositi in resursele HTML fraze cu cuvintele care specifica locatia afacerii. Nu va faceti griji pentru a incorpora cuvintele locatiei in titlu sau articol, ci mai degraba trebuie sa va concentrati in a scrie articole pe o anumita nisa si trebuie sa puneti cuvintele cu locatia in resursele HTML care vor vi incluse in alte situri si vor avea linkuri spre pagina dvs.
5. Alcatuiti o lista cu termeni si cuvinte cheie in fraze mai mari. Pentru fiecare termen cautati idei de articole si titluri care sa sune bine.
6. Fiecare termen ales trebuie sa se integreze natural in contextul articolului si nu trebuie fortati. Asigurati-va tot timpul ca aceste cuvinte alese au sens in contextul articolului si sunt folositi corect in fraze din punct de vedere gramatical.
7. Ce se intampla daca unul din termenii folositi contine o greseala gramaticala? Nu-l folositi. Greselile gramaticale si de ortografie afecteaza calitatea articolului si face articlolul mai putin interesant pentru cititori si scriitori.
8. Incorporati frazele cheie in titlul articolului intr-un mod natural. Daca este posibil incercati sa folositi acesti termeni cat mai aptoape de inceputul titlului. Daca puneti cuvintele cheie in primele 3 cuvinte din titlu este cel mai bine.
9. Asigurati-va ca titlul are sens si nu contine greseli de gramatica si ortografie. Titlul trebuie sa atraga cititori asa ca trebuie sa-l faceti cat mai usor de memorat si sa plasati cuvintele cheie in el. Nu este posibil tot timpul sa includeti in primele 3 cuvinte termenii cheie alesi. In acest caz este indicat sa construiti un titlu care este atragator si are sens si contine acesti termeni in alta parte.
10. Resursele HTML trebuie sa contina frazele complete si nu doar termeni cheie in linkuri.
11. De asemenea, trebuie sa incercati sa utilizati termenii cheie in primul paragraf al articolului.
12. Alegeti doar o fraza pe articol si una pe resursa HTML. Trebuie sa rezistati tentatiei de a pipera articolul cu termenii alesi. Aceasta tactica nu este necesara si in final va compromite calitatea articolului.
13. Daca puneti fraza cheie in titlu, atunci articolul trebuie sa fie despre ceea ce indica titlul. Titlul trebuie sa reflecte continutul articolului.
14. Tineti cont ca principala audienta atunci cand se scrie un articol sunt cititorii umani – asa ca articolele trebuie sa furnizeze informatii importante pentru ca o persoana sa-l gaseasca util.

In primul rand scrie un articol pentru oamenii reali mai degraba decat pentru motoarele de cautare.

Pentru a scrie articole SEO, trebuie sa va concentrati pe articole de inalta calitate, care sunt interesante si utile si apoi puteti viza anumite cuvinte cheie intr-un mod subtil si natural folosind aceste 14 sfaturi din acest articol.

Bookmark and Share
0saves
Daca ai fost multumit de acest articol, te rugam sa scri un comentariu sau sa subscri la RSS feed pentru a primi articolele viitoare in feedul tau de citire.